Help Center / FAQ's

FAQ's


I det här skedet vill vi gärna ha en fullständig presentation av din profil med fullständiga kontaktuppgifter, en lista över dina prestationer, dina projekt, bilder osv... och med all information som kan få din profil att sticka ut. Vänligen skicka allt detta till customerexperience.se@foxracing.com. När vi har det kommer din begäran att vidarebefordras till det relevanta marknadsföringsteamet som är ansvarigt, de kommer att ta hand om det.
Inget gör oss gladare än att se folk visa upp sin Fox kärlek för världen. Tyvärr är det enda sättet att få ett klistermärke för närvarande att köpa dem direkt från vår webbplats Stickers.
Vi får ofta den här frågan. Nej, det gör vi inte. Det finns en god chans att du vill kontakta Ridefox. Du kan kontakta dem via e-post på info@ridefox.com.
Fox är tillgänglig för livechatt måndag-fredag. Klicka bara på support widgeten längst ner till vänster på vår webbplats. Beroende på hur mycket arbete vi har kan chatten vara avstängd, men du kan nå oss via e-post på customerexperience.se@foxracing.com.
Vi beklagar att du har problem med din beställning. Om du har frågor om frakt, vänligen kontakta Fox kundtjänst via e-post på customerexperience.se@foxracing.com.
Fox Racings kundtjänst är öppen måndag-fredag kl. 9.00-18.00 CEST.
Du kan uppdatera din e-postadress genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto med dina gamla inloggningsuppgifter.
2. Klicka på Mitt konto.
3. Klicka på Redigera i fältet Profil.
4. Ange och bekräfta din nya e-postadress.
5. Bekräfta ändringen via det e-postmeddelande som skickas till din nya e-postadress.
Du kan uppdatera ditt kontolösenord genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto med dina gamla inloggningsuppgifter.
2. Klicka på Mitt konto.
3. Klicka på Redigera i fältet Lösenord.
4. Ändra och bekräfta det nya lösenordet.
Fyll i alla fält på sidan  Konto Registrera för att skapa ditt Fox Racing-konto nu.
Du kan se din beställningshistorik genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto.
2. Håll muspekaren över din profilikon.
3. Klicka på Beställningshistorik.
Ja, om du har ett konto på Fox webbplats går det snabbare och enklare att gå till kassan, få snabb tillgång till din beställningshistorik och snabbare kundservice.
Ja, du har möjlighet att använda ditt PayPal-konto i kassan. Klicka helt enkelt på PayPal-knappen och fortsätt genom kassan.
Visa, Mastercard, Amex, Discover, Diners Club, PayPal, Apple Pay och Klarna. Läs mer om Klarnas räntefria delbetalningar.
Ja, du har möjlighet att använda ditt Apple Pay-konto i kassan, direkt i kundvagnen eller på själva produktsidan. Klicka helt enkelt på Apple Pay-knappen på en kompatibel mobil enhet eller på webben i Safari och fortsätt genom kassan.
Ja, vi använder ett tokeniserat system så att ingen kreditkortsinformation lagras i våra system.
Yes, we charge sales tax for all qualifying states.
Ditt kort auktoriseras när du gör din beställning och auktoriseringen kommer att betalas när din beställning skickas.
På Fox erbjuder vi tre modeller av glasögon. Main på sportnivå, Airspace på tävlingsnivå och Vue på proffsnivå.

1. Main Goggles ger det bästa värdet på marknaden. En bred synfält, exceptionell komfort och VLS-kompatibilitet ger dig det viktigaste du behöver för att utmärka dig.

2. Airspace Goggles innehåller alla Main-funktioner plus ett outriggersystem för förbättrad komfort och passform.

3. Vue Goggles ger det bredaste synfältet, ökad stöttålighet och ett snabbväxlingssystem för linser.

Vill du lära dig mer? Kolla in vår Goggle Guide för en jämförelse sida vid sida.

Är du redo att handla? Utforska hela vår kollektion av goggles.
På Fox erbjuder vi fem olika stilar för motocrossutrustning. Var och en av dessa kollektioner ger en unik fördel för att tillgodose ett specifikt körbehov.

1. 180 ger dig den viktiga stilen, komforten och täckningen du behöver för att köra.

2. 360 är racingutrustning på proffsnivå som sätter hållbarhet först för att erbjuda pålitlighet, varv efter varv.

3. Flexair är tävlingsutrustning på proffsnivå som maximerar rörligheten för ett nästan obegränsat rörelseutbud på cykeln.

4. Airline är särskilt utformad för att förbättra andningsförmågan och komforten vid varma körförhållanden.

5. Legion är utformad för cykling i terräng. Hållbarhet, väderbeständiga funktioner och fickor på kroppen för förvaring gör den idealisk för terrängkörning.

Vill du veta mer? Kolla in vår guide för Moto Racewear för en jämförelse sida vid sida.
Tävlingskläder (Jersey och byxor): Maskintvätt, kallt skonsamt, inte bleka. Torka på linje, stryk inte, kemtvätt inte, tvätta mörka färger separat, använd ett skonsamt tvättmedel. Skydd: Maskintvätt, kallt och skonsamt, blek inte. Torka på linjen, stryk inte, tvätta inte på kemtvätt, tvätta mörka färger separat, använd ett skonsamt tvättmedel. Var noga med att stänga kardborreband och remmar innan du tvättar dem. Handskar: Maskintvätt, försiktigt kallt, inte bleka. Torka på linjen, stryk inte, kemtvätt inte, tvätta mörka färger separat, använd ett skonsamt tvättmedel. Se till att kardborreband och remmar stängs innan du tvättar dem. Hjälmkuddar: Du måste lägga dessa delar i en tvättpåse och tvätta dem med inställningen "skonsam" eller "handtvätt". Ett milt tvättmedel går bra att använda och ett antimikrobiellt tvättmedel hjälper till att ta bort lukten. Var noga med att tvätta vid låg temperatur.
Ja, vi erbjuder ett brett utbud av original Fox Racing-reservdelar online för att stödja dina hjälmar, skydd, goggles och stövlar.
Klicka på lämplig kategori i alternativen nedan och välj sedan produktkategorin för de reservdelar du behöver.

Bläddra bland Motocrossdelar
Bläddra bland MTB-delar
Fox erbjuder flera handskar för att tillgodose dina unika behov på mountainbike, från lätta till helt bepansrade. Vi beskriver tre av våra mest populära modeller nedan.

1. Ranger Gloves sätter standarden med en lätt konstruktion med 4-vägsstretch och touchscreen-funktion.

2. Defend Gloves erbjuder mer täckning genom användning av D3O® stötdämpande pansar, slitstarka tyger och TPR-pläterat pansar.

3. Flexair Gloves erbjuder den mest bar känsla och andningsförmåga i vårt sortiment, vilket ger dig den mest verkliga känslan av dina spakar.

Vill du veta mer? Kolla in vår guide för MTB-handskar för en jämförelse sida vid sida.

Är du redo att handla? Utforska hela vår kollektion av MTB-handskar.
Vi har flera olika handskar för att tillgodose dina unika körbehov, från helt bepansrade till väderskyddade och allt däremellan. Vi beskriver tre av våra mest populära stilar nedan.

1. Flexair-handskarna är dina bästa handskar för maximal andningsförmåga, rörlighet och barkänsla.

2. Dirtpaw-handskarna är en av Fox' viktigaste artiklar. Med lätt bepansrade knogar, dubbelskiktad handflata och ventilering finns det inte många situationer där dessa handskar inte utmärker sig.

3. Bomber LT handskarna balanserar lättviktskänsla och skydd. Premium D3O® knogskydd erbjuder ett stötskydd i världsklass, medan en enkelskiktshandflata ger dig en exceptionell bar känsla.

Vill du veta mer? Kolla in vår Moto Glove Guide för en jämförelse sida vid sida.

Är du redo att handla? Utforska hela vår samling av dirt bike-handskar.
På Fox erbjuder vi fyra modeller av motorcykelstövlar.

1. Instinct Boots: Raceboots på proffsnivå.

2. Comp Boots: Stövlar på sportnivå.

3. Instinct Boots: Stövlar på proffsnivå för terrängkörning/spårväg.

4. Comp X Boots: Stövlar på sportnivå för terrängkörning/spårväg.

Kolla in vår Moto Boot Guide för en jämförelse sida vid sida.

Är du redo att handla? Utforska hela vår kollektion av grusmotorcykelstövlar.
Du kan hitta all vår information om storlekar, inklusive diagram, på vår sida med storleksguide. Du kan också hitta storlekstabellen på varje produktsida.
På Fox erbjuder vi tre modeller av motorcykelhjälmar. Sporthjälmen V1 på sportnivå, tävlingshjälmen V2 på tävlingsnivå och V3 RS på proffsnivå.

1. Vår V1-hjälm är en självklarhet för dem som letar efter något pålitligt och prisvärt. Den finns i vårt största utbud av storlekar och färgalternativ.

2. V2-hjälmen gör proffsnivåfunktioner mer uppnåeliga. Den har teknik som MIPS™, en EPS med dubbel densitet och MVRS.

3. V3 RS-hjälmen ger en kompromisslös inställning till prestanda och komfort, vilket gör den till det bästa valet för avancerade motocrossatleter.

Vill du veta mer? Kolla in vår guide för Motohjälmar för en jämförelse sida vid sida.

Är du redo att handla? Utforska hela vår kollektion av dirt bike-hjälmar.
Om du inte är 100 % nöjd kan du returnera din beställning för full återbetalning inom 28 dagar från det datum du fick beställningen. Varorna måste vara oanvända, otvättade, i originalförpackningen med alla originalmärken och, om tillämpligt, skyddande innerfoder intakt på badkläder och intimkläder. Besök vår sida om returpolicy för mer information.


Starta en retur

När ditt paket har kommit in till vårt lager kan det ta upp till 7-10 arbetsdagar att få din kreditering, beroende på hur många returer som tas emot. Du kommer att få ett e-postmeddelande när återbetalningen har behandlats.
Vi erbjuder för närvarande inte gratis returetiketter. Logga in på ditt konto för att se din beställning och få tillgång till din etikett.
Om du inte är 100 % nöjd kan du returnera din beställning för full återbetalning inom 28 dagar från det datum du fick beställningen. Varorna måste vara oanvända, otvättade, i originalförpackningen med alla originalmärken och, om tillämpligt, skyddande innerfoder intakt på badkläder och intimkläder. Besök vår sida om returpolicy för mer information.


Starta en retur

Beställningar som inkommer före kl. 14.00 behandlas omedelbart och skickas samma dag.

Du kan också kontrollera statusen för din beställning här. Du behöver bara ditt beställningsnummer, e-postadress för beställningen och faktureringens postnummer. Se också till att hålla ett öga på din inkorg. Du kommer att få två e-postmeddelanden när din beställning reser från oss till din dörr:

1. Ett e-postmeddelande med orderbekräftelse som bekräftar att vi har tagit emot din beställning.
2. Ett e-postmeddelande med bekräftelse på leverans när dina varor är på väg.
Du kan när som helst kontrollera statusen för en befintlig beställning på vår sida Kontrollera beställningsstatus. Du behöver ditt ordernummer, e-postadress och postnummer för fakturering.
Se också till att hålla ett öga på din inkorg. Du kommer att få två e-postmeddelanden när din beställning reser från oss till din dörr:
1. Ett e-postmeddelande med orderbekräftelse som bekräftar att vi har tagit emot din beställning.
2. Ett e-postmeddelande med bekräftelse på leverans när dina varor är på väg.
När ditt returnerade paket har tagits emot av vårt lager kan det ta 7-10 arbetsdagar att få din kreditering, beroende på hur många returer som tas emot. Du får ett e-postmeddelande när återbetalningen har behandlats.
Tyvärr kan vi för närvarande inte göra några ändringar i en beställning efter att den har lagts; men om du kontaktar oss innan beställningen har behandlats kan vi kanske annullera beställningen så att du kan göra en ny beställning med de nödvändiga uppdateringarna.
Du kan avbryta beställningar som ännu inte har gått in i processen. Kontakta customerexperience.se@foxracing.com för att avbryta din beställning. Ange ditt ordernummer och din begäran om annullering i e-postmeddelandet.
Vi kan tyvärr inte göra några direkta byten för närvarande - det finns inget undantag från denna process. Om du vill byta ut någon vara ska du returnera varan enligt vad som anges i vårt avsnitt om returer och sedan helt enkelt göra en ny beställning online för de varor som du vill ha som ersättning.
Du får ett e-postmeddelande 21-30 dagar efter ditt köp med en chans att recensera de produkter du har köpt, och du kan också lämna en recension direkt på produktsidan.
För närvarande matchar vi inte priset på några varor. Vi ber om ursäkt för besväret.
Alla FOX-produkter omfattas av motsvarande lagstadgad garanti. Garantin täcker brister i utförande och material, men täcker inte skador som orsakats av olyckor, felaktig skötsel, vårdslöshet, normalt slitage eller naturlig nedbrytning av färger och material genom tid, exponering eller omfattande användning.
Om du gjorde ditt köp hos en av våra återförsäljare, vänligen kontakta dem, eftersom du har ett kommersiellt avtal med dem direkt. De kommer då att hjälpa dig och vidarebefordra ditt ärende till vår Fox-kontaktperson.
Beställningar behandlas och skickas måndag-fredag. Beställningar som görs på helger och helgdagar behandlas följande arbetsdag. Vänligen ge 5-7 arbetsdagar för att behandla din beställning innan den skickas. Leveranstiderna är uppskattningar.
Vi skickar för närvarande inte till APO-adresser i Europa.
Fox erbjuder gratis standardfrakt på alla Fox-beställningar över 499KR, 365 dagar om året. Då och då erbjuder vi också specialerbjudanden för fri frakt.
Besök vår sida med fraktinformation för mer information.
Vi skickar för närvarande inte till PO-adresser i Europa.
Vår webbplats accepterar inte beställningar utanför Europa, beställningar som görs med ett internationellt betal- eller kreditkort eller beställningar som faktureras och/eller skickas utanför Europa. Alla tre kriterierna måste vara uppfyllda för att en beställning ska kunna behandlas.
Beställningar som inkommer före kl. 14.00 behandlas omedelbart och skickas samma dag.

Du kan också kontrollera statusen för din beställning här. Du behöver bara ditt beställningsnummer, e-postadress för beställningen och faktureringens postnummer. Se också till att hålla ett öga på din inkorg. Du kommer att få två e-postmeddelanden när din beställning reser från oss till din dörr:

1. Ett e-postmeddelande med orderbekräftelse som bekräftar att vi har tagit emot din beställning.
2. Ett e-postmeddelande med bekräftelse på leverans när dina varor är på väg.
Fox Racing erbjuder för närvarande inte återbeställningar.
Det bästa sättet att hitta den bästa passformen för dig är att titta på Fox storlekstabell.
Oj, förlåt för det! Saker säljs ut snabbt ibland, och vi vill inte att du ska missa nästa stora minskning eller återförsäljning. Det bästa sättet att se till att det inte händer är att ansluta dig till vår e-postlista - på så sätt får du vara bland de första som får reda på när nya saker dyker upp på sajten.

- Bläddra till botten av vår webbplats och skriv in din e-postadress där det står SIGN UP, eller
- Anmäl dig till e-postlistan under beställningskontrollen.
Vi har ingen prisjämförelse med erbjudanden från tredjepartsförsäljare för närvarande.
Tyvärr finns det för närvarande inga Fox-butiker i Europa. Men det betyder inte att du inte kan hitta Fox-utrustning nära dig! Använd "Hitta en återförsäljare" för att hitta din närmaste Fox-återförsäljare.

If an item has gone on sale on foxracing.com or received a price change within 14 days of your purchase date, we will honor the price adjustment. Please email customerservice@foxracing.com with your order number to receive a price adjustment. For purchases made after a sale has ended, no price adjustments will be honored.

Purchases made in-store during online-only sales are not eligible for price adjustment, and vice versa. For information on our return policy please click here.

Du kan anmäla dig till alla Fox Racing-meddelanden direkt längst ner på sidan.
En cookie är en liten mängd data som skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din dators hårddisk. Om inställningarna i din webbläsare tillåter det (de flesta webbläsare är installerade med cookies aktiverade) kan varje webbplats skicka sin egen cookie till din webbläsare. För att skydda din integritet lagrar cookies inte personlig information utan använder istället anonyma, unika identifierare.

Varje webbplats kan endast få tillgång till den cookie som den har skickat till din hårddisk, inte till cookies som andra webbplatser har skickat. Du måste aktivera cookies i din webbläsare för att kunna använda alla shoppingfunktioner på Fox Racings webbplats. Cookies måste vara aktiverade i din webbläsare för att du ska kunna lägga till produkter i din kundvagn och få tillgång till din kontoinformation. Om du delar din dator med andra och inte vill att de ska ha tillgång till dina kontouppgifter, kom ihåg att logga ut från ditt Fox-konto innan du lämnar datorn. Du kan logga ut genom att klicka på Logga ut högst upp på sidan. För mer information om hur vi använder cookies, se vår sekretesspolicy.
Om du vill avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du helt enkelt på länken för avregistrering längst ner i e-postmeddelandet.
Foxracing.com

eGift Cards purchased on Foxracing.com are active when the eGift Card email is delivered. eGift Cards are valid at Foxracing.com only.

In Store

Gift Cards purchased in a Fox Racing retail store are ready for gifting and may take up to 4 hours for activation. Retail Gift Cards are valid in store only.

Foxracing.com

eGift Cards can be applied at checkout on foxracing.com during payment step - using eGift Card number and eGift Card PIN. Note: Only 1 eGift Card can apply per order. eGift Cards are not redeemable at Fox Retail stores.

In Store

Gift Cards purchased through Fox Racing retail stores can be redeemed in stores. Currently, they are not redeemable online.

Gift Cards and eGift Cards are nonrefundable. Once purchased, you may not return or cancel. Gift Card and eGift Card sales are final.

Foxracing.com

eGift Cards can be applied at checkout on foxracing.com during payment step - using eGift Card number and eGift Card PIN. Note: Only 1 eGift Card can apply per order. eGift Cards are not redeemable at Fox Retail stores.

In Store

Gift Cards purchased through Fox Racing retail stores can be redeemed in stores. Currently, they are not redeemable online.

eGift Cards will be emailed to the recipient at time of purchase.

eGift Cards will not be replaced if lost, stolen, destroyed, or used without your permission. Fox is not responsible if a eGift Card is lost, stolen, destroyed, or used without your permission. eGift Cards have cash value and should be safeguarded accordingly.

You can find full eGift Card terms and condition at foxracing.com/giftcards-termsconditions.html.

Foxracing.com

eGift Cards can be purchased at foxracing.com/gift-card. Simply fill in required fields including Your Name, Recipient Name, and Recipient Email, select your gift card value amount, click Add to Cart and proceed to checkout.

In Store

Gift Cards can be purchased at Fox Racing retail stores.